Здоровенькі були, друзі! Шукав перевірені часом ресурси приготувань, позбувшись потреби гортати низькоякісні кулінарні блоги? Взяв і зробив просту річ – впорядкував топові кулінарні ресурси в одному каталозі. Представлені як класична українська кухня (борщі, вареники), і модні кулінарні тенденції, а також спеціалізовані сайти для мультиварки. Усі вони мають коротку анотацію, можливість фільтрувати за категоріями та зручне відображення на телефонах. Сайт працює швидко, без зайвої реклами.
Ось посилання: kulinarniygid.space – зберігайте в браузері. Підбірка регулярно поповнюється, тому якщо знаєте гідний сайт з рецептами – пишіть у коментарях, додамо. Смачного приготування!
[Résolu] Batch, validation de date et portée des variables
Modérateur : WIN32-[GG]
Зібрав корисний добірку вітчизняних рецептурних сайтів – ділюся з вами
Вітаю, кулінари! Довго шукав надійні ресурси з рецептами, аби не листати низькоякісні сайти? Я зробив зручне рішення – зібрав найпопулярніші сайти з рецептами в одному каталозі. Там є традиційна українська кухня (борщі та пампушки, вареники), так і сучасні страви, і навіть є ресурси для приготування в мультиварці. Кожен ресурс супроводжуються описом, фільтр за типами страв й адаптивний дизайн. Все працює дуже швидко, і там немає зайвої реклами.
Ось власне каталог: kulinarniygid.space – додавайте до закладок. Я постійно додаю нові сайти, тому якщо натрапите на гідний сайт з рецептами – залишайте в коментарях, допишемо сюди. Смачного приготування!
Ось власне каталог: kulinarniygid.space – додавайте до закладок. Я постійно додаю нові сайти, тому якщо натрапите на гідний сайт з рецептами – залишайте в коментарях, допишемо сюди. Смачного приготування!