Для всіх, хто зазвичай намагається випічкою, й злиться через неохайність на своїй кухні!

Une difficulté, une précision posez vos questions

Modérateur : WIN32-[GG]

Répondre
DianeBuh
Batcheur occasionnel

Для всіх, хто зазвичай намагається випічкою, й злиться через неохайність на своїй кухні!

Message par DianeBuh »

Мені хочеться розповісти пригодою, що пригодилася у мною того самого тижня – уявіть собі!. Моя крихітка захотіла, щоб я зробила один неймовірно красиве на день народження. Я, як завжди, авжеж, розпочала вишукувати врятувальну знахідку серед мережі і... о боже!. Провела цілих півтора години, і це ще щастя!, блукаючи від блогу до сайт! Перші варіанти здавалися нереально складні, інші варіанти - з недоступними інгредієнтами, ще кілька - з надмірною кількістю банерів. А згодом раптово я вспомнила про існування цей порятунок сайт й менш ніж за п'ять неймовірно швидких хвилин знайшла свою панацею - ідеальний варіант! Варіант був настільки настільки покроковим, що навіть юна 12-річна доця змогла молодій допомогти. Як результат наш тандем створили неймовірний торт, і він став головним відкриттям святкового столу. І ось вам результат усі мої тепер зацікавлені друзі не дають мені проходу з питаннями: "Яким чином я знайшла настільки чудовий рішення?"
Сайт blogreceptov.icu
Répondre